Keelings organiseert webinar op 10 november

De technologische toekomst van de AGF-sector

"De Covid-pandemie versnelt de behoefte aan digitale transformatie. We hebben twee maanden van digitale transformatie achter de rug," zei Peter Loughead van Microsoft Ierland in het laatste Keelings Knowledge webinar.

Maar welke nieuwe kaders zijn er ontstaan voor succes op lange termijn in de sector van AGF-producten? Welke nieuwe technologieën en IT-trends zullen de omstandigheden veranderen? Hoe ziet de technologische toekomst van onze sector eruit, en hoe kunnen we ons wapenen?

Wij zouden graag antwoorden op deze vragen krijgen. Keelings Knowledge kondigt met enige trots aan dat we de volgende experts uit de sector als sprekers zullen hebben:

De drie sprekers: Peter Hauk (minister van Landbouw Baden-Württemberg), Julia Baumanns (Technical Delivery Manager bij Microsoft) en Tobias Fausch (CEO BayWa IT & CIO BayWa AG).

Wij nodigen u uit om op 10 november om 14:00 uur met ons de toekomst van onze sector te ontdekken. U kunt zich hiervoor geheel gratis inschrijven via de volgende link: eventbrite.de

Voor meer informatie: keelingsknowledge.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven