Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tive en Hwy Haul bundelen krachten om verladers te helpen verliezen AGF-transport te voorkomen

Tive, specialist in zichtbaarheidsoplossingen voor verse vracht tijdens  transport, en Hwy Haul, een toonaangevend digitaal vrachtplatform voor AGF, hebben een strategische samenwerking aangekondigd die gericht is op het beperken van vertragingen en verliezen bij de verlading van verse AGF. 

Hwy Haul is een digitaal vrachtplatform voor verladers van verse AGF. Het verbindt verladers (telers, distributeurs, groothandelaren en retailers) direct met vrachtrijders waardoor problemen met tussenpersonen worden voorkomen en de koelketen kan worden verbeterd dankzij gedigitaliseerde end-to-end toepassingen. Het doel is om producten vers tot aan de voordeur te leveren, verspilling tijdens transport te voorkomen en duurzame groei te creëren voor alle belanghebbenden. 

De realtime zichtbaarheidsoplossingen van Tive bieden verladers, 3PL en 4PL-providers met realtime, uiterst nauwkeurige informatie omtrent de locatie en omstandigheden van hun zendingen. De gegevens van de multi-sensor 5G Solo-trackers van Tive worden naar het Tive-platform gestreamd of kunnen via API of webhooks worden geïntegreerd in zichtbaarheidsplatforms, wat deze samenwerking een voor de hand liggende keuze voor de klanten van beide bedrijven maakt. 

Volgens Food Safety Tech, een digitale community voor de levensmiddelensector, houden verliezen in de AGF-koelketen met name verband met afwijkingen in de temperatuur en luchtvochtigheid als gevolg van ondeugdelijke koelapparatuur. Het tekort aan gegevens is niet altijd het grootste probleem, maar eerder het gebrek aan tijdige informatievoorziening, die kan worden benut om afwijkingen op tijd te corrigeren om verliezen te voorkomen. Dit is een gebied waarop degelijke in-transit zichtbaarheidsoplossingen voor dataverzameling en realtime alarmmeldingen een enorm verschil kunnen maken."

"De nieuwe generatie zichtbaarheidsoplossingen biedt meerdere mogelijkheden om realtime waardevolle informatie te verkrijgen, die logistieke professionals in staat stelt hun zendingen actief te beheren,  schade te beperken en te voorkomen dat ladingen worden afgekeurd," legt Krenar Komoni uit, oprichter en CEO van Tive. "De uiterst nauwkeurige bepaling van locatie en omstandigheden vormt hiervan de basis en samen met het digitale vrachtplatform van Hwy Haul creëren we een nieuwe standaard in de sector waarmee we verspilling van bederfelijke ladingen kunnen voorkomen."

"Bij Hwy Haul geven we de toekomst van de supply chain van verse AGF opnieuw vorm. Onze samenwerking met Tive brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van onze missie om verspilling gedurende transport uit te bannen," aldus Syed Aman, mede-oprichter en CEO van Hwy Paul. 

Voor meer informatie:
Jim Waters
Tive
jim@tive.com

Mohit Sinha
Hwy Haul
mohit@hwyhaul.com

Publicatiedatum: