Trufasa

Online verkoop zwarte truffels uit duurzame teelt

Binnenkort kunnen consumenten en fijnproevers opnieuw genieten van de Spaanse zwarte truffel, een delicatesse waarvan de oogst in de startblokken staat. Het seizoen in Spanje loopt door tot de maand maart. Dit jaar biedt het bedrijf Trufasa deze lekkernij ook online aan in heel Spanje, zowel aan restaurants als aan de consument.

Trufasa is al generaties lang een expert in truffelteelt. Het bedrijf oogst de zwarte truffels in Vistabella del Maestrazgo, een streek met de ideale omstandigheden voor de teelt van deze schimmel. Het mediterrane klimaat op grote hoogte zorgt voor overvloedige regenval en lage temperaturen, en de nabijheid van de zee zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. De teelt en oogst van de truffels is 100% natuurlijk en voldoet aan de duurzaamheidsnormen van de Europese Unie.

"Een familie met passie voor truffels ligt aan de basis van Trufasa. Dankzij de zorg en de liefde waarmee we deze schimmel telen en oogsten, verkrijgen we een zwarte truffel van uitstekende kwaliteit", vertelt Sara Guillamón, verzamelaarster van truffels en directeur van Trufasa.

Het bedrijf garandeert de gekoelde verzending van de zwarte truffels dankzij isothermische verpakkingen en levering binnen de 24/48 uur na aankoop.

Bron: comunicae.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven