Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sander teelt verse wasabi in Nederlandse kas

Zonder enige tuinbouwkennis begon Sander van Kampen in 2016 met een wasabiteeltproject. Inmiddels is zijn Dutch Wasabi alom bekend. Hij teelt in een Nederlandse kas de Aziatische specerij, omdat hij merkte dat hier veelal niet de echte wasabi werd gegeten. "De originele variant is duur en komt buiten Japan vrijwel nooit voor. Dat moet anders, dacht ik", vertelt hij in het Algemeen Dagblad


Sander richt zich met zijn wasabi met name op de horeca en foodprofessionals, vertelde hij vorig jaar zomer al eens in een artikel met Rungis

Publicatiedatum: