Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
El Ejido, Almeria

Nationwide España neemt nieuw pakhuis in gebruik

Spanje is de grootste Europese producent en exporteur van groenten en fruit. De provincie Almeria alleen al, die slechts 1,8% van het Spaanse grondgebied uitmaakt, levert maar liefst 51% van de totale export van groenten en fruit van het land, goed voor 3,09 miljard euro (2020).

Nationwide EspaƱa kondigt met enige trots een nieuwe grote investering voor de Nationwide Group aan: een nieuw pakhuis van 4.000 m2 in El Ejido, Almeria, in het hart van dit Europese teeltcentrum.

In Evesham investeert het bedrijf 3,56 miljoen euro in een uitbreiding met een koelhuis voor 1.200 pallets, die nu in aanbouw is. Het pand zal ook nieuwe kantoren huisvesten. Het nieuwe pakhuis in Spanje betekent dat het nu beschikt over waardevolle koel- en distributiefaciliteiten in drie van de belangrijkste hubs voor AGF-producten in Europa - Evesham, Rotterdam en Almeria.

Bron: nationwideproduce.com

Publicatiedatum: