The Greenery hardfruitteler Jan Kutschruiter uit Kraggenburg was gisteren te zien in het televisieprogramma ‘Wat eten we?’ bij Net5.
Tijdens deze uitzending krijgt Roberta Pagnier uitleg over de teelt en de pluk van Elstar. Ook vertelt Jan enthousiast over het sorteren en de robot die de appel met de rode kleur omhoog legt. Vanuit de boomgaard neemt Roberta Pagnier de kijker vervolgens stap-voor-stap mee in het maken van verse appelsap: van het moment dat de boodschappen ‘in de boomgaard’ staan tot de consumptie. Het recept is smakelijk, vol variatie en simpel tegelijk.
De uitzending terugkijken kan via onderstaand filmpje (vanaf 11.10 minuten)
(vanaf 11.10 minuten). Jan Kutschruiter blikt tevreden terug op de uitzending. "We kunnen nooit genoeg promotie maken voor onze Hollandse appelen."
Eén van de meest gestelde vragen in elk huishouden: Wat eten we vandaag? Met het tv-programma ‘Wat eten we?’ zet tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag in 20 minuten een lekkere en makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. Het programma ‘Wat eten we?’ is elke doordeweekse dag te zien rond 17.00 uur bij Net5.
Op Verse Oogst vind je meer informatie rechtstreeks van de telers van The Greenery.
https://www.verseoogst.nl/telers/kutschruiter-bv