Goodacre 100% onderdeel van Normec

Per 1 oktober 2021 maakt Goodacre, een belangrijke speler in de wereld van productkeur, deel uit van Normec. Door deze overname is Normec Foodcare de grootste speler op het gebied van inspecties in AGF geworden. Samen met de keurmeesters van Maas Fruit Quality Inspections en Product Quality Inspections werken dagelijks ruim 40 keurmeesters aan de beste kwaliteit in groenten en fruit.

Als kwaliteitscontrolebedrijf is Goodacre gespecialiseerd in de inspectie van verse groenten en fruit. Op locatie worden kwaliteitscontroles uitgevoerd, zowel in opdracht van een exporterende producent als van de kopende detailhandelaar.

Toegevoegde waarde in de hele keten
"Alles is er op gericht dat onze klanten gezond en veilig voedsel kunnen produceren. Elke fase van de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen. De overname van Goodacre past in de ambitie van Normec Foodcare om als totaalaanbieder én specialist een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten. Productkeur is daarbij een belangrijk onderdeel", aldus Normec.

Toegevoegde waarde in agro, feed en food
"Samen vormen we Normec Foodcare als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, productkeur, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen & trainingen, risicomanagement en label compliance."

Voor meer informatie: www.normecfoodcare.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven