Werknemers Ekoplaza duurzaam in het nieuw gestoken

Goodfuture heeft alle ruim 1000 medewerkers van Ekoplaza op duurzame wijze in het nieuw gestoken. Het resultaat is een prachtig, special made bedrijfskledingpakket uit biologisch katoen. “Medewerkers zijn zeer enthousiast over de uitstraling, duurzame samenstelling en het draagcomfort van de kleding”, vertelt Formulemanager Sandra Wijnia van Ekoplaza.

Foto: Goodfuture

Special made
Het duurzame bedrijfskledingpakket werd speciaal ontworpen voor de biologische supermarktketen Ekoplaza. Het omvat onder meer een modern schort, een comfortabel sweatvest en een stijlvolle polo, met lange of korte mouw.

Elk item is gemaakt van 100% biologisch katoen. Bovendien is de kleding gemaakt in fabrieken, die een 9,6 scoren bij de Fair Wear Foundation. Dit vertaalt zich onder andere in een eerlijk loon voor de arbeiders.

Oude bedrijfskleding hergebruikt
Om het verhaal rond te maken, neemt producent Schijvens afgedragen kleding retour en zet de grondstoffen hieruit om in nieuwe circulaire bedrijfskleding. Hiermee wordt vervuiling en verspilling tegengegaan op het gebied van CO2 uitstoot, water- en energieverbruik.

Passend bij haar missie
Door te kiezen voor dit 100% circulaire bedrijfskledingpakket zet Ekoplaza haar missie om de wereld gezonder, groener en leuker te maken nog meer kracht bij.

Bron: Goodfuture

Voor meer informatie:
Goodfuture
+31 (0) 850 477 930
info@goodfuture.nl
www.goodfuture.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.