Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digitaal prijskaartsysteem te huur

Veel supermarkten gebruiken al een digitaal prijskaartje in plaat van een papieren schaplabel. Nooit meer handmatig papieren kaartjes wisselen, maar met een paar drukken op de knop de gehele winkel aangepassen en alles gekoppeld met het kassa- of product-managementsysteem zodat er nooit verschillen zijn tussen kassa en winkel. Zo'n systeem is duur in aanschaf, maar In2Value biedt het nu ook te huur aan. 


Digitale prijskaartjes bij Landwaart Culinair, foto In2Value

"Inmiddels hebben groentespecialisten zoals Landwaart Culinair, Chris Cox Groente en fruit uit Boxmeer, Van Mossel Groente en Fruit uit Laren, Puur Kampen uit Kampen en De Groentemannen uit Zwartsluis een werkend elektronisch prijskaartsysteem. Met hun smartphone kunnen zij het systeem bedienen. De prijswijzigingen zijn automatisch gekoppeld met de systemen van DIGI, Lenstra Informatica, IT Reflex, FAK Software en een koppeling met Bizerba is in de maak", aldus In2Value. 

Digitale prijskaartsysteem te huur: 'Label as a Service'
Voor ondernemers die het systeem willen huren, is er nu 'Label as a Service' ontwikkeld. Hiermee kan je al met het digitale prijskaartsysteem starten voor 2,2 cent per label per dag.

Voor meer informatie
Maarten, Marlin, Johan
In2Value
Eerste Stationsstraat 185
2712 HG Zoetermeer 
+31 (0)30 609 4111
info@in2value.nl  
www.in2value.nl  

Publicatiedatum: