Hamburg Süd voert wijzigingen door in WCSA-, Caribische en Centraal-Amerikaanse diensten

Hamburg Süd gaat in januari 2022 wijzigingen doorvoeren in haar WCSA (West Coast South America )-, Caribische en Centraal-Amerikaanse transportdiensten van en naar Noord-Europa.

De rederij zal doorgaan met het inzetten van drie speciale diensten van/naar Noord-Europa met verhoogde dienstverlening en verbeterde transittijden, met de volgende aanpassingen:

  • De 'EMCS'-dienst wordt de Costa Rica Express (CRX)-dienst en blijft grotendeels ongewijzigd met de toevoeging van aanlopen in de havens van Veracruz en Altamira in Mexico.
  • De Chili Express ('CLX')-dienst zal een snelle en directe verbinding blijven bieden tussen Noord-Europa, Peru, en Chili.
  • Hamburg Süd zal ook de Colombia Express (COEX)-dienst introduceren, die een unieke service biedt van Noord-Europa naar het Caribisch gebied en Mexico.
  • De Ecubex-dienst wordt met ingang van januari 2022 stopgezet, waarbij Mexico zal worden gedekt door de Costa Rica Express (CRX) en de Colombia Express (COEX).
  • De Eurosal-dienst blijft ongewijzigd.

Volgens Hamburg Süd moeten deze besluiten ervoor zorgen dat eventuele negatieve gevolgen van de veranderingen voor de bevoorradingsketen van klanten tot een minimum worden beperkt. Bovendien zullen in de loop van november 2021 aanvullende details worden bekendgemaakt, zodat klanten voldoende tijd hebben om te plannen.

Voor meer informatie: seatrade-maritime.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven