Sebastian Dörmann, Frische Logistik:

"Handelaren moeten kunnen rekenen op adequate logistiek"

Sebastian Dörmann van Frische Logistik uit het Duitse Bielefeld/Herfeld benadrukt dat snel handelen de laatste tijd een grote rol heeft gespeeld: "Vooral dit jaar was het uiterst belangrijk om te kunnen rekenen op een logistiek bedrijf dat adequaat reageert, zodat speciale verzoeken van retailers op korte termijn kunnen worden uitgevoerd." Vooral omdat het landelijke tekort aan beschikbaar personeel en andere uitdagingen een veilig en doeltreffend optreden vereisen.

"Sinds onze start in februari van dit jaar hebben we een goede intrede op de markt gemaakt. Sindsdien hebben we ons wagenpark in de koelmachinesector verder kunnen uitbreiden, waarbij het oorspronkelijke park met ongeveer 25% is uitgebreid. Wij staan altijd open voor nieuwe contacten en partners."

Het logistieke bedrijf zal binnenkort de aandacht richten op het Spaanse seizoen, nu het Duitse seizoen langzaam ten einde loopt. Hoewel het service- en transportbedrijf pas in februari 2021 met zijn activiteiten is begonnen, is het nu al in heel Duitsland actief. Directeur Sebastian Dörmann vertelt dat hij zeer tevreden is over het Duitse seizoen, omdat ze veel contacten konden leggen met nieuwe klanten.

Frische Logistik is een onderdeel van Frische aus Westfalen en houdt zich uitsluitend bezig met de logistiek van groenten en fruit. "Wij kunnen groenten- en fruitproducten temperatuur-gecontroleerd opslaan, etiketteren en natuurlijk vervoeren naar de eindklant. Deze diensten komen allemaal uit eigen koker. We hebben ons gespecialiseerd in cross-docking, zodat we alles van de ene pallet op de andere kunnen combineren, maar we zijn nu ook uitgerust om gedeeltelijke en volledige ladingen te behandelen," zegt Dörmann.

Hoewel de stijgende kosten en het nijpende tekort aan chauffeurs in sommige gevallen ook voor problemen zorgt bij Frische Logistik, zijn er het afgelopen seizoen veel chauffeurs aan het team toegevoegd. "Naast de retail leveren wij ook aan groothandelsmarkten. Ook speciale wensen worden door ons gehonoreerd," zegt Dörmann.

Voor meer informatie:
Sebastian Dörmann
Frische Logistik GmbH
Elverdisser Str. 477
32052 Herford, Duitsland
+49 5221 1788033
dispo@frischelogistikgmbh.de 
frischelogistikgmbh.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven