Twee nieuwe roerbakproducten in 2022 op Amerikaanse markt

Gewassen en gesneden verpakte verse groenten zijn ideaal voor consumenten die snel een maaltijd op tafel willen zetten. Twee nieuwe producten van F&S Produce, Green Giant Fresh Stir-Fry Kits en Little Green Sprout's Organic, komen aan deze consumentenbehoefte tegemoet en zullen de afzet binnen dit segment een boost te geven.

De Green Giant Fresh Stir-Fry Kits zijn in vijf smaken verkrijgbaar: Teriyaki, Korean Kimchi, Chinese Black Pepper, Coconut Lime en Scallion Ginger. De roerbakproducten (396 gr) bevatten een mix van authentieke groenten, zoals paksoi, kool, broccoli, babymaïs, wortelen, peulen en lente-ui, en worden geleverd met een bakje saus als smaakmaker. De roerbakmaaltijden zijn 14 dagen houdbaar. 

 

De score van roerbakken als meest populaire bereidingswijze bedraagt 7% maar neemt jaarlijks met 19% toe*.

De Little Green Sprout's-lijn biologische groenten zal in het eerste kwartaal van 2022 verkrijgbaar zijn en bestaan uit zeven producten, waaronder broccoli en wortelen, broccoliroosjes, flespompoen, sperziebonen, groentemix (broccoli, bloemkool, wortelen), spruiten en bloemkoolroosjes. Alle groenten zijn verpakt in een stoomzak van 283 gr, die is voorzien van het biokeurmerk van de USDA. De producten zijn 14 dagen houdbaar. 

"De wereld blijft zoeken naar nieuwe manieren om gezond te eten en fit te blijven en onze nieuwe Green Giant-roerbakkits en Little Green Sprout's biogroenten maken dit gemakkelijker. Beide kunnen worden gebruikt als basis voor het bereiden van volledige maaltijden, bij- of voorgerechten," aldus Alexis Sommers, projectmanager direct sales and marketing.

Vorig jaar verwierf F&S Produce de rechten voor de verkoop van het merk Green Giant in 11 Amerikaanse staten. Het naamsbekendheidpercentage van Green Giant bedraagt 92% en het merk is synoniem aan kwaliteit, versheid en gemak. 

*Roerbak Trends, Analyses en Cijfers
Voor meer informatie: 
Alexis Sommers
F&S Produce Co.
+1 856 212 3611 302
asommers@freshcutproduce.com 
www.freshcutproduce.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven