Groei met Google

Heb jij de digitale vaardigheden om jouw winkel online op de kaart te zetten?

Heb jij de digitale vaardigheden om jouw winkel online op de kaart te zetten? Leer het bij de Google Digitale Werkplaats. Google wil  groente- en fruitspecialisten, bloemisten, slagers, bakkers en visspecialisten stimuleren in hun economisch potentieel en helpen om in het huidige ondernemersklimaat succesvol te zijn.

Dit doen we door kennis en ervaringen te delen en ze te helpen met producten en trainingen om de benodigde digitale vaardigheden hiervoor op te doen. Daarom worden er vanaf 18 oktober tot en met 28 oktober speciaal voor versspecialisten kosteloos workshops, masterclasses en coaching sessies in online marketing aangeboden.

Bekijk hier het aanbod en meld je kosteloos aan voor een van de online sessies. Leer onder andere hoe je online beter vindbaar en zichtbaar wordt, zodat (toekomstige) klanten bloemen, brood, vis, vlees of andere verse producten in jouw winkel kopen. 

Klik hier om je kosteloos aan te melden

Google helpt ondernemers
De Nederlandse economie heeft het afgelopen jaar een flinke klap gekregen. De inzet van technologie kan het economisch herstel versnellen en daarom wil Google voor eind 2021, in samenwerking met verschillende Nederlandse organisaties, een half miljoen Nederlandse ondernemers en particulieren helpen. 

Voor meer informatie
Google
www.events.withgoogle.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven