Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buffetten en Kerstmaaltijden centraal bij Inspirational

Op 25 en 26 oktober is er een Inspirational voor versspecialisten bij Rational. Deze staat in het teken van de komende drukke decembermaand.

Buffetten voor de maaltijdspecialist
Rondom de feestdagen wordt er nogal wat gevierd. Veel bedrijven houden een jaarafsluiting met een buffet. De maaltijdspecialist vervult hierbij steeds vaker de rol van cateraar. Op het podium gaat Rational in op de uitdagingen die hierbij om de hoek kijken. Ze laten zien hoe een buffet te bereiden zodat alles gelijktijdig klaar is, Bonfait neemt de voorbereiding uit handen en Grensland Zuivel laat zien hoe u een extra margemoment creĆ«ert door ook een dessert te leveren. 

Kerstmis 2021 
De feestdagen komen eraan. Rational laat verschillende mogelijkheden zien om de omzet per klant te vergroten. Presenteren is daarbij een belangrijke factor maar ook onderscheidend vermogen. Op het podium laten ze verschillende mogelijkheden zien, ook qua presentatie en verleiding want dineren doen consumenten graag met Kerst maar ze willen steeds korter in de keuken staan en meer genieten. Dat biedt volop kansen voor de versspecialist.

Tickets voor Inspirational zijn gratis maar het evenement is alleen toegankelijk na registratie vooraf en aan de deur dient u te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

Klik hier om te registreren

Voor meer informatie
Rational
Twentepoort West 7
7606 RD Almelo
+31 (0)88 22 08 000
info@rational.nl
www.rational.nl 

Publicatiedatum: