Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beekenkamp Group viert 70-jarig jubileum

Daar waar de heer G. Beekenkamp in 1951 startte met zijn eigen bescheiden bedrijf, is dit inmiddels uitgegroeid tot een groot en innovatief familiebedrijf dat over de hele wereld levert. Naast groenteplanten en een groot assortiment aan bloeiend plantmateriaal behoren ook verpakkingen en chrysantenstekken tot het uitgebreide productenpakket van de Beekenkamp Group. Met eigen vrachtwagens en in totaal meer dan 2 miljard stuks uitgangsmateriaal per jaar bedient de Beekenkamp Group verschillende nationale en internationale tuinbouwmarkten.

Directie Beekenkamp Group - v.l.n.r. Peter Zaat, An Beekenkamp, Peter Persoon, Marc Driessen

Met trots kijkt de directie naar alles wat er in 70 jaar bereikt is en proberen zij iedere dag nieuwe kansen te zien om de Beekenkamp Group verder te laten groeien en bloeien. Het jubileum wordt deze week met de medewerkers gevierd. “Een jubileum is niet alleen een mijlpaal om terug te kijken, maar zeker ook om vol ambitie en energie de toekomst in te gaan. We hopen de komende jaren met elkaar mooie plannen te kunnen realiseren om de Beekenkamp Group verder uit te bouwen! Natuurlijk met de blik vooruit en met de sterke familieband die de Beekenkamp Group kenmerkt,” aldus An Beekenkamp, Peter Persoon, Peter Zaat en Marc Driessen.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Group
www.beekenkamp.nl

Publicatiedatum: