Jager Holland waarschuwt andere AGF exporteurs voor wanbetaler: Greenius Aps, in Tilst, Denemarken

Jager Holland waarschuwt andere AGF-exporteurs voor wanbetaler Greenius Aps in Tilst, Denemarken. " Deze klant had al een tijdje moeilijkheden met betalen, en hiervoor afspraken gemaakt over vooruitbetalen, bij elke levering. Dit is een aantal keren goed gegaan. De laatste levering was het geld bij verlading helaas nog niet bijgeschreven op onze bank, wel betalingsadvies gemaild, de betaling is echter nooit uitgevoerd. Er is geen sprake van claims, etc."

"Deze klant wil nog kopen, maar wanneer wij hem op bovenstaande aanspreken, komt hij met onzin verhalen als: 'Ohh, is die nog niet betaald ?' / 'Ik betaal hem direct.' In ons geval betreft het maar een bedrag van € 3000.-, maar met hetzelfde trucje kan hij anderen meer schade berokkenen. Al met al, goed op je geld passen met deze 'klant / koper'!", waarschuwt Brian Meier.

Mochten er meer gedupeerden zijn of vragen, bel gerust naar:
Brian Meier
Jager Holland
+31 (0)591 577 580
info@jager.nl 

Jager Holland waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl  en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven