Knoflookfraude op Sri Lanka: Nog vier mensen in voorlopige hechtenis

Gisteren gelastte de magistraat van Wattala op Sri Lanka de vier personen die maandag waren gearresteerd op beschuldiging van medeplichtigheid aan de vermeende knoflookfraude bij Lak Sathosa, in voorlopige hechtenis te houden tot 14 oktober.

De Assistant General Manager van Lak Sathosa, een Senior Supplies Manager, een Supply Manager, en een Wholesale Store Manager werden op maandag door de CID gearresteerd. Zij zijn gisteren voorgeleid aan de rechtbank. Een Deputy General Manager van de financiƫle afdeling van Lak Sathosa werd in verband met dit incident gearresteerd en is op borgtocht vrijgelaten. Eerder was deze persoon al gearresteerd in verband met deze fraude.

De dienst Consumentenzaken heeft op 9 september een onverwachte controle uitgevoerd op ingevoerde essentiƫle levensmiddelen. De inval vond plaats na een tip van een Sathosa-medewerker dat er een illegale transactie plaatsvond in het magazijn van Lak Sathosa in Welisara, waar 56 ton kilo knoflook werd vrijgegeven zonder factuur.

Bron: dailynews.lk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven