Champignon Obstakelrun op 30 en 31 oktober

De Champignon obstakelrun - een jaarlijks terugkerend evenement - vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 en zondag 31 oktober. De Champignon obstakelrun bij Hoppies aan de Zandweg in Ammerzoden, is door de jaren heen een begrip geworden in de wijde omtrek.
Het idee voor de Champignon obstakelrun ontstond in samenwerking met champignonkwekerij de Hopwaag en een aantal vrijwilligers.Categorieën
Tijdens deze derde editie van de doorgaans spectaculaire run is het mogelijk om in verschillende categorieën deel te nemen.
Op zaterdag 30 oktober is het parcours gereserveerd voor de categorieën individueel groepen, over zes of veertien kilometer.
Een dag later, op 31 oktober, vindt de zogeheten familierun plaats, voor ouders/grootouders met kinderen vanaf vijf jaar. Daarbij is er de keuze tussen een parcours van drie of zes kilometer.

Aanmoedigen
Er zijn nog plaatsen vrij voor potentiële deelnemers. Bij de inschrijving ontvangen zij een sportshirt en na de run wordt er voor een bord eten gezorgd. De organisatie hoopt op een grote opkomst. Graag zien we jullie, sporter of supporter, om naar Hoppies te komen om mee te doen of de sporters aan te moedigen. Dit kan buiten of binnen en onder het genot van een hapje of drankje in het horecagedeelte bij Hoppies.

En tijdens deze derde editie krijgen de sportscholen uit de Bommelerwaard de kans om een stukje van het parcours in te vullen. Daarmee kunnen ze zich profileren en op een leuke manier laten zien. Samen gaat dit lukken", zo laat de organisatie weten.
Ook gaat de route bij aardappelgroothandel Jac van den Oord over het terrein en zullen we een voormalige compostfabriek aandoen.
Kortom een uitdagende run zonder dat het een wedstrijd is.

Er kan online worden ingeschreven, in groepen of individueel.
De deelnemers kunnen inschrijven in diverse tijdsloten.
Inschrijven is mogelijk via www.champignonobstakelrun.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven