Wrap Box Machine herzien en verbeterd

De Wrap Box machine kan gaas en folie aanbrengen op kartonnen of houten dozen van verschillende afmetingen. Dit is een waardevol hulpmiddel voor de bescherming van gewassen als citrus, abrikozen, kersen, kiwi’s, appelen, tomaten, peren, perziken en druiven.Het in Bologna gevestigde bedrijf GNA volgt nieuwe trends altijd op de voet en voorziet Wrap Box-verpakkingsmachine van een nieuw jasje. De prestaties van de machine zijn verbeterd en is nu ook geschikt voor onconventionele materialen, variërend van volledig composteerbare oplossingen tot nieuwe alternatieven zoals katoenen netten.

Het gebruik van alternatieve materialen is een actueel thema voor alle fabrikanten van verpakkingsmachines en -systemen. Bedrijven worden opgeroepen voortdurend te innoveren, nieuwe oplossingen te vinden en bestaande oplossingen verder te ontwikkelen om in te spelen op de uitdagingen die de markt biedt.

Daarom werd de Wrap Box machine onlangs herzien en uitgerust met nieuwe accessoires om verschillende soorten materialen te kunnen verwerken en de klanten meerdere gebruiksmogelijkheden te bieden. De machine is compact en gemaakt met grondstoffen en componenten van hoge kwaliteit en is ideaal in elke productiecontext. Hij is ook uitgerust met een speciale structuur die makkelijk toegang biedt voor inspectie, onderhoud en reiniging van de machine. Dit is een innovatief kenmerk dat hem onderscheidt van alle voorgaande versies.

De verschillende snijsystemen, de nauwkeurige keuze van de meest geschikte kleefstoffen, de eenvoudige formaatverandering via PLC en het touch screen bedieningspaneel maken van de Wrap Box een eenvoudige en veelzijdige machine, die in staat is in te spelen op de steeds specifiekere verzoeken van de markt.

De machine is geschikt voor verpakkingen met bedrukt of neutraal materiaal en is eenvoudig in gebruik, waardoor het een doeltreffende oplossing is die gemakkelijk kan worden geïntegreerd met elk upstream toevoer- en downstream productbeheersysteem.

De Wrap Box-verpakkingsmachine is dan ook een belangrijk middel voor de verpakking en bescherming van gewassen die bestemd zijn voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Voor meer informatie:
GNA s.r.l.
Via Progresso, 15 - z.i. Ponte Rizzoli
40064 Ozzano dell'Emilia (BO) - Italië
+39 051 799226
info@gnasrl.com 
www.gnasrl.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven