Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13de editie wordt online gehouden

MSC sponsort Cool Logistics Global 2021

In een persbericht heeft MSC laten weten dat zij dit jaar als sponsor aanwezig zal zijn op Cool Logistics Global, een evenement voor de AGF-handel, logistiek en koelsector, dat van 19 tot 21 oktober gehouden wordt.

Het evenement wordt georganiseerd door Port of Rotterdam en zal voor het tweede jaar op rij in digitale vorm worden gehouden. Experts van MSC zullen online nieuwe en bestaande klanten informeren over containeroplossingen voor de koelketen. 

Op 21 oktober zal André Simha, global chief digital and information officer van MSC, deelnemen aan een paneldiscussie over de elektronische vrachtbrief, ofwel Bill of Lading (e-BL), een nieuwe digitale oplossing voor de online verwerking van dit belangrijke document. De paneldiscussie zal de gelegenheid bieden om de e-BL en andere e-documenten toe te lichten, waarmee verladers op duurzame wijze sneller, veiliger en efficiënter kunnen werken, zodat de impact van verstoringen op verse of diepgevroren vrachtstromen tot een minimum beperkt blijven. 

MSC levert technologische oplossingen voor koellogistiek, waaronder geavanceerd koelcontainertransport en CA- en koudebehandelingsprotocollen, waarmee het bedrijf tegemoet komt aan alle behoeften van de koelketen. "Onze wereldwijde transport- en logistieke diensten stellen ons in staat om op mondiale schaal koeloplossingen aan te bieden voor iedere fase van de reis die vracht aflegt," aldus een woordvoerder van het bedrijf. 

Voor meer informatie:
MSC
+31 10 217 8600
nld-info@msc.com

Publicatiedatum: