Iraans diepvriesproducent exporteert producten naar vijf continenten

Het Iraanse bedrijf Nobar Sabz, een exporteur van diepgevroren AGF-producten, presenteerde haar producten onlangs tijdens de Agrofood vakbeurs 2021 in Teheran. Omdat Nobar Sabz gebruikmaakt van de IQF-technologie en ingrediënten van goede kwaliteit is de Europese markt bereid om haar producten af te nemen. 

De IQF-technologie pas bij de hedendaagse levensstijl en biedt de consument jaarrond toegang tot een breed scala aan groenten en fruit, zonder dat dit ten koste gaat van de voedingswaarde. In tegenstelling tot traditionele methodes blijven bij IQF (Individual Quick Freezing) alle voedingstoffen bewaard. De toepassing van IQF zorgt ervoor dat de unieke smaak, aroma's en voedingstoffen van de producten behouden blijven.

Nobar Sabz levert haar IQF-producten niet alleen aan de Iraanse markt maar ook aan buitenlandse markten. De producten worden verwerkt met de meest geavanceerde Europese apparatuur. Het bedrijf is al talloze malen uitgeroepen tot belangrijkste exporteur in Iran. 

Nobar Sabz vermarkt haar producten onder de slogan 'Simply Green'. De producten van het bedrijf liggen bij meer dan 5.000 winkels in de schappen en worden naar 15 landen geëxporteerd, waaronder Canada, Australië, het VK, Europese landen en landen in de Golfregio. 

Voor meer informatie: tehrantimes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven