Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iraans diepvriesproducent exporteert producten naar vijf continenten

Het Iraanse bedrijf Nobar Sabz, een exporteur van diepgevroren AGF-producten, presenteerde haar producten onlangs tijdens de Agrofood vakbeurs 2021 in Teheran. Omdat Nobar Sabz gebruikmaakt van de IQF-technologie en ingrediënten van goede kwaliteit is de Europese markt bereid om haar producten af te nemen. 

De IQF-technologie pas bij de hedendaagse levensstijl en biedt de consument jaarrond toegang tot een breed scala aan groenten en fruit, zonder dat dit ten koste gaat van de voedingswaarde. In tegenstelling tot traditionele methodes blijven bij IQF (Individual Quick Freezing) alle voedingstoffen bewaard. De toepassing van IQF zorgt ervoor dat de unieke smaak, aroma's en voedingstoffen van de producten behouden blijven.

Nobar Sabz levert haar IQF-producten niet alleen aan de Iraanse markt maar ook aan buitenlandse markten. De producten worden verwerkt met de meest geavanceerde Europese apparatuur. Het bedrijf is al talloze malen uitgeroepen tot belangrijkste exporteur in Iran. 

Nobar Sabz vermarkt haar producten onder de slogan 'Simply Green'. De producten van het bedrijf liggen bij meer dan 5.000 winkels in de schappen en worden naar 15 landen geëxporteerd, waaronder Canada, Australië, het VK, Europese landen en landen in de Golfregio. 

Voor meer informatie: tehrantimes.com

Publicatiedatum: