Coding- en labelspecialist opent Experience Center in Duiven

De Koningh, een bedrijf dat oplossingen biedt in het coderen, etiketteren en inspecteren van producten en verpakkingen, opent een Experience Center in Duiven om live de mogelijkheden op het gebied van coding, labeling en inspecion te kunnen demonstreren. Het Experience Center is volledig ingericht met systemen op dit gebied, laat het bedrijf weten.

Duurzaam coderen
Alle technologieën staan werkend opgesteld in het Experience Center. Of het nu gaat om kleinkarakter inkjet, folieprinters (TTO), cartridge printers, DoD-printers, hoge resolutie printers of laser, alles is beschikbaar. In een speciale en afgesloten ruimte is er extra aandacht voor milieuvriendelijk lasercoderen. Zeker een trend in de verduurzaming van producten en verpakkingen, want lasers hebben geen verbruiksmaterialen nodig om gegevens te markeren. Met de CO2, Fiber en Diode lasers van De Koningh is het mogelijk om testen uit te voeren tot 200 meter per minuut.

Betrouwbaar etiketteren
Voor het labelen van producten en verpakkingen staan in het Experience Center diverse etiketteersystemen klaar. Van een eenvoudige applicator voor verzenddozen tot volledige wrap-around voor flessen en potjes. Ook machines om direct te printen en aanbrengen zijn beschikbaar voor enkelzijdige labeling of onder-boven etikettering. Verder is de geavanceerde en snelle prijs-weeg-etiketteerunit van De Koningh gereed voor testproducten. Daarnaast presenteert het bedrijf industriële desktop printers van alle bekende A-merken. Met een aparte sectie voor de full colour printoplossingen. Er zijn ook voorbeelden van etiketten en printlinten te vinden in verschillende maten en materialen.

's Werelds compactste controleweger
Naast coding en labeling komt het derde specialisme inspectie uitgebreid aan bod in het Experience Center. Zo is de meest compacte gecombineerde controleweger met metaaldetector ter wereld te bezichtigen. Verder ook losse controlewegers en hoogwaardige x-ray systemen. Met als laatste toevoeging machines voor lek detectie, sealnaad inspectie en code- & label inspectie.

Het Experience Center bezoeken? 
Om de machines eens in het echt te bekijken, of te testen welk systeem het beste producten kan coderen, etiketteren of inspecteren, kan een afspraak gemaakt worden met één van de veertien vertegenwoordigers van De Koningh. 

Voor meer informatie
Steven Aldershoff
De Koningh
Geograaf 8
6921 EW
Duiven
+31(0) 6-531 17 376
steven.aldershoff@dekoningh.nl 
www.dekoningh.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven