Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Seizoen Migo peer van start bij BelOrta:

"Goede kwaliteit en iets dikker"

Vanaf deze week is de Belgische Migo peer weer volop beschikbaar bij BelOrta. “We hebben gezien de omstandigheden een goede oogst achter de rug met kwalitatief goede peren”, stelt Laurent De Smedt, divisiehoofd hardfruit bij BelOrta.

"De mindere weersomstandigheden in het voorjaar hebben ervoor gezorgd dat de oogst lager zal liggen dan de voorbije jaren," vertelt Laurent De Smedt, divisiehoofd hardfruit bij BelOrta. “De Migo peren zullen iets dikker zijn ten opzichte van vorig jaar. Ook kwalitatief gezien hebben we een goede oogst achter de rug."

Migo, the friendly pear
Migo werd in 2016 geïntroduceerd, na maar liefst acht jaar van onderzoek. De peer komt voort uit een combinatie van Conference en Doyenné d’Hiver. Deze clubpeer kan altijd en overal gegeten worden. Hij is geschikt voor onderweg en heeft een zoete, verfrissende smaak met een stevige bite. Hij is bovendien eetbaar zonder te knoeien. Kortom: Migo, the friendly pear.

Voor meer informatie:
Laurent De Smedt, Divisiehoofd hardfruit
BelOrta
+32 (0)12 670260
Laurent.desmedt@belorta.be 
www.belorta.be 

Publicatiedatum: