Koelcollega’s bouwen samen aan logistieke toekomst

Vanaf 1 september 2021 werken Fresh Connection en FrigorExpress samen op het vlak van transport, warehousing en meer. "De expertise van Fresh Connection op vlak van expeditie, koelopslag en douane-afhandeling sluit perfect aan bij de specialiteit van FrigorExpress, nl. koeltransport", stellen de logistieke partners.

De samenwerking verruimt de mogelijkheden volgens beide bedrijven 'enorm'. Fresh Connection kan makkelijker beroep doen op het (eigen!) rollend materiaal van FrigorExpress, en andersom staan de Fresh Connection-opslagplaatsen in Meer – vlak bij de Nederlandse grens – ter beschikking van FrigorExpress.

Hoewel er al interesse was in een samenwerking vóór de coronacrisis, raakte dit pas in de zomer van 2021 in een stroomversnelling. Beide partijen hebben er alvast veel zin in.

Wouter de Koning, zaakvoerder van Fresh Connection: “Met deze samenwerking kunnen we perfect het one-stop-shop-principe aanbieden. Onze klanten profiteren daarvan én wij optimaliseren de ruimte in onze magazijnen. Bovendien geloven we allebei in het belang van hoge service levels voor onze klanten. Met dit partnership met FrigorExpress willen we de volgende stap zetten.”

Rob de Feiter, verantwoordelijke voor FrigorExpress Nederland: “Onze activiteiten sluiten perfect op elkaar aan. Als Fresh Connection wielen nodig heeft, kunnen wij meteen bijspringen. En als wij voor een uitdaging komen te staan rond het afzetten van onze vracht, kunnen we bij Fresh Connection terecht. FrigorExpress en Fresh Connection hebben eigenlijk vaak dezelfde klanten. Met de samenwerking kunnen we hen meer dan ooit een totaalpakket aanbieden.”

Voor meer informatie:
FrigorExpress / Fresh Connection
wouter@freshconnection.be
rob@frigorexpress.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven