Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ISI Sementi lanceert minivleestomaat

Het team van het Italiaanse ISI Sementi is klaar voor de Fruit Attraction beurs in Madrid. Het rassenassortiment zal worden gepresenteerd en de banden met de klanten kunnen nu weer worden aangehaald. ISI Sementi zal aanwezig zijn in hal 9 met standnummer 9H04B.

De stand van ISI Sementi in Madrid tijdens een voorgaande editie

Fruit Attraction zal de gelegenheid zijn om een nieuw tomatenras te lanceren, dat ook kandidaat is voor de innovatieprijs. Het gaat om een mini vleestomaat met een aantrekkelijke roze kleur, die de familie van POMO ROSA (het handelsmerk van ISI) zal uitbreiden.

ISI TN0077F1

“Na een moeilijk jaar ervaren wij dit moment als een terugkeer naar de vrijheid, in het besef dat wij op onze hoede moeten blijven, maar met de hoop alles achter ons te kunnen laten. Fruit Attraction zal een belangrijke gelegenheid zijn om de marktdeelnemers van de Europese en internationale sector te ontmoeten en van gedachten te wisselen”, besluit marketingmanager Renzo Lazzarin. 

Voor meer informatie:
Marco Cantoni
ISI Sementi Spa
Frazione Ponte Ghiara, 8/a 
43036 Fidenza (PR) - Italië
info@isisementi.com 
www.isisementi.com