Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pink Lady presenteert nieuwe producten op Fruit Attraction

In afwachting van de oogst die eind oktober is gepland, staat Pink Lady op de internationale vakbeurs Fruit Attraction die van 5 tot 7 oktober 2021 wordt gehouden in Madrid. Beursdeelname is voor het merk een goede gelegenheid om zijn handelsbetrekkingen op wereldniveau te versterken en zijn waarden en verbintenissen te delen. De volledig uit karton opgetrokken stand van 72 m2 straalt de natuurlijkheid uit die het merk zo na aan het hart ligt. 

Het is tevens een kans om nieuws van het merk aan te kondigen, zoals het gebruik van verpakkingen van 100% karton in het kader van de zero plastic-verbintenis van de Verenig en om het nieuwe design, de samenwerking met een succesvolle licentie voor PinKids en het Fruteros-programma voor Spaanse retailers te presenteren.

Naast Pink Lady en PinKids is ook de Joya-appel aanwezig op de stand. Deze appel maakt een snelle ontwikkeling door dankzij aanplantprogramma's in met name Italië en Spanje die gericht zijn op een productiepotentieel van 20.000 ton in 2025.

Pink Lady is te bezoeken in hal 10, stand G01.

Voor meer informatie:
Julia Savin / Daphné Annino
Pink Lady Europe
julia.savin@pinkladyeurope.com
daphne.annino@pinkladyeurope.com
www.pomme-pinklady.com

Publicatiedatum: