Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FPC Future en FPC Careers

Britse evenementen met accent op robotisering

Het Britse Fresh Produce Consortium (FPC) heeft twee nieuwe evenementen opgezet om de sector voor te lichten en te wapenen om de uitdagingen in alle onderdelen van de toeleveringsketen aan te pakken.

"FPC is maanden bezig geweest met het ontwikkelen van de twee evenementen en we roepen niet alleen onze leden, maar iedereen die betrokken is in de AGF-sector op om deel te nemen aan het vinden van de noodzakelijke oplossingen voor hun bedrijf en voor de sector als geheel," zegt Nigel Jenney van het FPC. De evenementen, die beide gratis toegankelijk zijn, worden op 4 november gezamenlijk gehouden op de Lincolnshire Showground en zijn ontwikkeld in samenwerking met het Institute for Agri-Food Technology (LUIAT) van de Universiteit van Lincoln. 

FPC Future
FPC Future is opgezet als hét agritech-evenement voor de vers- en bloemensector en zal een beurs, conferenties en rondleidingen omvatten.

"Dit evenement zal alles laten zien wat nieuw is op dit moment, maar ook onderzoeken wat de toekomst belooft," legt FPC event manager Cristina Melenchon uit. "Bezoekers zullen kunnen zien hoe nieuwe technologieën hen kunnen helpen efficiënter te worden, de productiviteit te verhogen en hun werknemers te helpen."



Het conferentieprogramma is uitgebreid, met acht sessies over robotica en automatisering voor en na de teelt, datagestuurde technologieën, kunststoffen en verpakkingen, afval in de toeleveringsketen, koolstofketens, vertical farming en duurzaamheid.

Er is ook een speciaal theater, waar exposanten hun nieuwste producten kunnen presenteren. Dit, in combinatie met de mogelijkheid voor displays, geeft exposerende bedrijven een unieke kans om ervoor te zorgen dat hun producten en diensten gezien worden.

"FPC Future is het perfecte platform voor bedrijven die hun volgende-generatie technologie en productlijnen willen tonen aan telers, verpakkers, importeurs, exporteurs, retailers, groothandelaren en dienstverleners," legt FPC's Linda Bloomfield uit.



FPC Careers
FPC Careers is ontwikkeld om het aanstormende talent van vandaag in contact te brengen met de beste werkgevers in de voedingsketen. Naast de mogelijkheid om oog in oog te staan met vertegenwoordigers van grote AGF-bedrijven en gespecialiseerde wervingsbureaus, zijn er de hele dag door experts uit de sector aanwezig om de aanwezigen te voorzien van gratis advies en begeleiding.

"Onze sector heeft wanhopig nieuwe werknemers nodig en dit is een mooie kans voor bedrijven om hun bedrijven en carrièremogelijkheden aan studenten en andere jonge werkzoekenden te laten zien op een moment dat zij nadenken over de eerste of volgende stappen die zij met hun carrière willen zetten," legt Bloomfield uit.

"Naast de vele face-to-face mogelijkheden op de dag, is er ook een speciale CV-clinic en onze officiële fotograaf zal aanwezig zijn om een gratis pasfoto te maken voor de professionele social media pagina's van de aanwezigen," voegt Melenchon toe.

Om u in te schrijven bij FPC Future, klik hier.
Om u te registreren bij FPC Careers, klik hier.
Voor meer informatie over het worden van een exposant of sponsor kunt u contact opnemen met linda@freshproduce.org.uk

Voor meer informatie:
Cristina Melenchon
Fresh Produce Consortium
+44 1733 405791
www.fpcfreshtalkdaily.co.uk
www.freshproduce.org.uk 

Publicatiedatum: