Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lege schappen in Belgische Carrefour door stakingen in dc

Europese e-handel was € 757 mld waard in 2020
In 2020 is de e-commerce binnen Europa blijven groeien. De totale waarde van de Europese e-commerce groeide naar € 757 mld. Dit is een groei van 10% ten opzichte van € 690 mld in 2019. Deze bevindingen staan in het European Ecommerce Report 2021, gepubliceerd door Ecommerce Europe en EuroCommerce.
Bron: ecommercenews.eu 

Roemenië: Carrefour versnelt inspanningen voor foodtransitie
Carrefour Roemenië heeft de handen ineengeslagen met 28 internationale en lokale partners om de overgang naar een gezonder voedingspatroon te versnellen. Het initiatief maakt deel uit van de wereldwijde Act for Food-strategie van de retailer en markeert de tweede editie van de campagne 'Food Transition Weeks'.
Bron: esmmagazine.com

Brits tekort aan magazijnmedewerkers zorgt voor loonsverhoging tot 30%
Opslagstations in Groot-Brittannië moeten tot 30% meer betalen om personeel aan te werven nadat een chronisch tekort aan arbeidskrachten de druk op de toch al haperende bevoorradingsketens heeft opgevoerd en de aanloop naar Black Friday en Kerstmis dreigt te doen ontsporen. De beroepsgroep van opslagstations en een wervingsbureau voor de sector zeiden dat ze moeite hadden om het Europese personeel te vervangen dat gewoonlijk voor de feestdagen arriveert en in opslagstations en distributiecentra werkt. Clare Bottle, CEO van de UK Warehousing Association, zei dat haar leden hadden gemeld dat ze hun lonen met 20 tot 30% moesten verhogen om werknemers te vinden voor banen op instapniveau.
Bron: cyprus-mail.com 

België: Lege schappen bij Carrefour door stakingen in distributiecentra
De aangekondigde sluiting van een distributiecentrum in Nijvel zorgt voor stakingen in de hele toeleveringsketen van Carrefour België; de retailer heeft daardoor te maken met lege schappen in zijn supermarkten. Franchisenemers zijn boos, Waalse politici voeren de druk op.
Bron: retaildetail.eu 

Publicatiedatum: