Gezonde snack van ananas met gekookte ham

Het Spaanse agrovoedingsbedrijf Vicente Peris heeft een nieuwe combinatie van geselecteerd fruit en fijne vleeswaren gelanceerd: ananas met gekookte ham. Het nieuwe product, dat op de markt wordt gebracht onder de merken Peris en Frutifresh, moet een stevig tussendoortje worden dat qua voedingswaarde heel uitgebalanceerd is. Het fruit zorgt voor vezels en vitamines en de ham voor proteïnen. Met ongeveer 62 kcal per 100 gram is het overigens caloriearm.

La Selva is de leverancier van de gekookte ham. Beide bedrijven versterken zo hun samenwerking die twee jaar geleden begon met de lancering van meloen met serranoham.

Het nieuwe product bevat 270 gram ananas van topkwaliteit, afkomstig uit Costa Rica, in stukjes gesneden om makkelijk te kunnen consumeren, en een rolletje van 30 gram gekookte ham, die gluten- en lactosevrij is. De verpakking is van 100% recyclebaar en gerecycled rPET en is zo ontworpen dat beide producten hun versheid behouden tot het moment van consumptie.

"Met dit nieuwe convenience-artikel gaan we verder op de ingeslagen weg om kwaliteitsvolle producten op de markt brengen die net iets anders zijn. Het is bedoeld voor de consument die op zoek is naar een gezonde snack, een lichte of zelfs complete maaltijd, want de voedingswaarde is heel groot", zegt Alberto Montaña, CEO van Vicente Peris.

Peris heeft de ananas met gekookte ham al met groot succes gepresenteerd op het 23ste AECOC-Congres voor Groenten en Fruit georganiseerd door de Spaanse Vereniging van Producenten en Distributeurs. Het wordt ook een van de blikvangers binnen het aanbod van het bedrijf op Fruit Attraction in Madrid.

Voor meer informatie:
Vicente Peris
+34 961 491 106
buzon@vicenteperis.com
www.vicenteperis.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven