Carrefour introduceert bezorgservice vanuit zijn BIO-winkels in Polen

Realty Income kondigt uitbreiding naar continentaal Europa aan
Realty Income Corporation (Realty Income), The Monthly Dividend Company kondigde aan dat de onderneming een sale-leasebacktransactie van €93mln in Spanje heeft afgerond, bestaande uit 7 eigendommen onder langlopende nettolease-overeenkomsten met Carrefour en zijn vastgoeddochter Carrefour Property. Deze transactie is de eerste vastgoedaankoop van Realty Income op het Europese vasteland.
Bron: prnewswire.com 

Carrefour introduceert levering vanuit BIO-winkels in Polen
Carrefour Polska maakt het gemakkelijker voor klanten in het hele land om toegang te krijgen tot biologische producten door bezorgservice aan te bieden vanuit zijn netwerk van Carrefour BIO-winkels. De retailer is een partnerschap aangegaan met de boodschappendienst Everli om thuisleveringen aan te bieden. Andere Carrefour Polen winkels zijn ook beschikbaar op de Everli website, voegde het bedrijf toe.
Bron: esmmagazine.com 

E-commerce daagt het traditionele onderscheid tussen consument en shopper uit
Nieuwe spelers knagen aan het marktaandeel van de klassieke supermarkt. Het koopgedrag van jongere generaties vraagt om een nieuwe, holistische kijk op de segmentatie van consument en shopper. "Iedereen richt zich op de klassieke kompassen, zoals winkel- en consumentenpanels die alleen de klassieke huishoudelijke aankopen meten. Maar dat is niet de wereld van vandaag, het gebeurt elders", zegt Dirk Vanderveken van Shopperware, die het nieuwe shoppergedrag bestudeert.
Bron: retaildetail.eu 

Carrefour België laat adverteerders reclame personaliseren
Als eerste retailer in België biedt Carrefour adverteerders nu de mogelijkheid om hun communicatie te personaliseren op basis van het koopgedrag van de klant en zo de conversie aanzienlijk te verhogen.
Bron: retaildetail.eu 

Nederland: Sendcloud sluit € 150 mln ronde om zijn wereldwijde aanwezigheid te laten groeien
Sendcloud, het toonaangevende e-commerce verzendplatform in Europa, heeft € 150 mln  opgehaald in een Serie C financieringsronde. De investering werd geleid door Softbank, samen met L Catterton en HPE Growth. Het in Nederland gevestigde bedrijf zal het geld gebruiken om de groei te versnellen en zijn voortdurende missie voor internationale expansie voort te zetten. Het hoofdkantoor in Eindhoven huisvest momenteel 400 werknemers. Om zijn wereldwijde aanwezigheid verder te laten groeien, wil Sendcloud het kapitaal gebruiken om nog eens 250 mensen aan te nemen, aldus het bedrijf in een interview.
Bron: ecommercenews.eu 

VK: StarStock partnert met Morrisons om voeding rechtstreeks te leveren aan pubs, restaurants en hotels
StarStock, de online marktplaats die een revolutie teweegbrengt in de drankvoorzieningsketen voor horeca-exploitanten, is een partnerschap aangegaan met Morrisons om horeca-exploitanten in heel het VK directe toegang te bieden tot meer dan 1.500 producten van Morrisons.
Bron: morrisons-corporate.com 

Frankrijk: Deze tech start-up heeft net € 472 mln opgehaald om retailers te helpen concurreren met Amazon
Mirakl, een Franse start-up die online shoppingdiensten bouwt, haalt € 472 mln op in een Series E ronde waaraan Silver Lake, Bain en Felix Capital deelnemen, en waardeert het 10 jaar oude bedrijf op meer dan € 2,9 mln. Mirakl beheert online marktplaatsen voor 300 bedrijven, waaronder Best Buy, Office Depot, Hudson's Bay, Kroger, Express, Urban Outfitters en Madewell en is een cruciale bondgenoot geworden voor retailers die wanhopig op zoek zijn naar klanten die Amazon links laten liggen.
Bron: forbes.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven