Hoe houden we de ambulante handel in beweging?

In november vinden de Vakdagen 2021 van het CVAH plaats met als thema: Markt in Beweging! De hele maand oktober en november staat in het teken van de vakdagen met op 22 november in de avond in Bunnik een grote landelijke bijeenkomst. 

Om bij te blijven in de ambulante handel organiseert de CVAH al geruime tijd jaarlijks voor ondernemers en medewerkers in de branche de Vakdagen. Met elk jaar weer een ander relevant en leerzaam thema en sessies in het land. De inhoud en opzet van de vakdagen worden bepaald door actuele ontwikkelingen in de branche.

Gedurende de hele maand oktober en november 2021 zullen verschillende onderwerpen behandeld worden. Via De Koopman, nieuwsbrieven, social media en via de website informeert en inspireert CVAH de leden om samen aan 't werk t gaan.

"Dit jaar kunnen we elkaar gelukkig ook weer ontmoeten. Daarom organiseren we op maandagavond 22 november 2021 als afsluiting een Vakdagen Bijeenkomst in Het BOVAGhuis in Bunnik, vlak langs de A12. Kunt u die avond niet naar Bunnik afreizen? Voor iedereen die verhinderd is zetten we ook een livestream op. Op een eenvoudige manier kunt u online via internet thuis of op kantoor ook bij deze bijeenkomst zijn en uw vragen stellen of opmerkingen maken."

Oproep
Kwaliteit in ondernemerschap en werkgeverschap, Vakspecialisme uitdragen, Ontheffing bij Zero Emmisie, Schaarse vergunningen, Versterken binding met consumenten, Meer samenwerking en Impact met Duurzaamheid! Zomaar enkele thema's die de markt in beweging houden. Heeft u nog andere suggesties voor onderwerpen die we zeker moeten beetpakken gedurende de Vakdagen 2021?

Stuur een email naar: vakdagen@allesoverdemarkt.nl 
Whatsapp: 06 82884103


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven