"Vorm voorkomt waste in het productieproces"

Nieuwe rechthoekige Veggie Piadina Wrap bestaat voor 70% uit groente

Groente en gemak, daar draait het om bij het kersverse merk Tasty Roots. Vanaf 20 september is voor Horeca Nederland de Veggie Piadina Wrap beschikbaar. Een product dat voor maar liefst uit
70% groente bestaat. "Daarmee is dit product uniek in zijn soort. En dat is precies wat Tasty Roots wil zijn: innovatief, gezond, gemak en voor iedereen toegankelijk. Daarom is de Piadina Wrap rechthoekig van vorm, vegan en glutenvrij en multifunctioneel in gebruik", vertelt Edith Goossens, eigenaresse van Lisa's Choice.

Groente en gemak
Veel consumenten weten hoe belangrijk gezonde voeding voor hen is, maar ook hoe lastig het soms is om dat in te passen in het drukke bestaan. "Precies daarom biedt Tasty Roots puur groente gemak; producten die én heel gezond zijn én tegelijkertijd snel en makkelijk zijn te bereiden. We bieden een maaltijdoplossing, gebaseerd op groente, die zich heel goed laat combineren voor diverse soorten maaltijden en voor zowel een warme als koude bereiding."

Geen gewone wrap
Wat maakt deze Veggie Piadina Wrap uniek? "Het hoge percentage groente, ongekend!", aldus Edith. "Het was een grote wens van ons als bedrijf om vanuit de groentebasis een product te ontwikkelen dat echt anders is. We hebben bewust voor een rechthoekige vorm gekozen om daarmee waste in het productieproces te voorkomen. Het product bevat naast veel groente, ook de noodzakelijke vezels en proteïne en is vrij van geraffineerde suikers. We zijn dan ook enorm trots dat we het afgelopen jaar een product hebben mogen ontwikkelen dat zo uniek in zijn soort is."

Veggie Piadina Wrap
De naamvoering is heel bewust zo gekozen. De Tasty Roots Piadina Wrap is namelijk geen gewone wrap. Met deze stevige groentebasis van wortel-pompoen of rode biet-bloemkool-ui kan men eindeloos variëren. Gebruik hem plat als bodem, vouw en toast hem als een panini/tosti of rol hem zoals een wrap.

Voor meer informatie:
Edith Goossens en Liesbeth Kos
Tasty Roots by Lisa's Choice
info@tastyroots.nl 
www.tastyroots.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven