24Kitchen viert jubileum met eigen TV-programma

Op 1 oktober bestaat 24Kitchen 10 jaar en dat wordt gevierd met het nieuwe 24Kitchen-programma: 'De Grootste Kookclub van Nederland', meldt de organisatie.

Elke week koken oude bekenden en de nieuwste 24Kitchen-chefs, samen met bekende Nederlanders, gasten en kijkers. De chefs vanuit de studio, de gasten en kijkers vanuit hun eigen keuken. En natuurlijk kan iedereen thuis ook meedoen. 

Tijdens elke aflevering van De Grootste Kookclub van Nederland duiken twee 24Kitchen-chefs samen de keuken in om een feestelijk menu koken. Via een groot scherm koken er ook een aantal gezinnen mee vanuit huis en zijn zij te zien via de stream. Er is altijd een bekende Nederlander die vanuit zijn of haar thuiskeuken meekookt. Tijdens het programma zie je de interactie tussen de gezinnen, de bekende Nederlander en de chefs. Er worden vragen beantwoord en tips gegeven. Iedereen kookt realtime mee en heel Nederland kan thuis meedoen, want het boodschappenlijstje komt op de website, zodat je de boodschappen in huis kunt halen. Of om het nog makkelijker te maken kan de box van Ekomenu met de ingrediënten worden besteld.

Vanaf 1 oktober is De Grootste Kookclub van Nederland op de TV, elke vrijdag om 17.30 uur op 24Kitchen en het programma is tot en met 29 oktober te zien.

Vanaf 4 oktober zendt 24Kitchen elke werkdag om 16.30 uur Het beste van 24Kitchen uit. Dit is een selectie van de leukste afleveringen van de afgelopen 10 jaar. 

Voor meer informatie:
Cathalijn Snijders
24 Kitchen
Cathalijn.Snijders@disney.com 
www.24kitchen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven