"Deze maand introduceerden we de goedkope, single-use, realtime temperatuur recorder B9Z"

Frigga is een fabrikant en leverancier gespecialiseerd in realtime monitoring oplossingen. Het bedrijf levert aan klanten in de farmaceutische en voedingsmiddelensector, distributie en supermarkten op vijf continenten. Frigga staat al lang garant voor producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Paddy Pan, CEO van Frigga: "Vorige maand introduceerden we onze single-use, realtime temperatuurrecorder met wereldwijde 4G-dekking. Daarna ontvingen we aanvragen en pre-orders van klanten in Zuidoost-Azië, Australië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Deze maand breiden we ons productassortiment uit met de voordelige, single-use, realtime temperatuurrecorder B9Z."

Gevraagd naar de voordelen van dit product, antwoordde Paddy Pan: "De B9Z temperatuurregistratie maakt gebruik van digitale temperatuursensoren, heeft een low cost ontwerp en is NIST traceerbaar. Het belangrijkste voordeel van de B9Z is echter de ondersteuning voor twee systemen. De B9Z slaat de meetwaarden lokaal op. De gegevens kunnen via traditionele USB-technologie worden opgevraagd en als PDF worden gepubliceerd. Daarnaast stuurt de tracker informatie naar de Frigga cloud en mobiele app. Hierdoor kunnen klanten in realtime de temperatuur, locatie en het traject van hun producten volgen."

"De B9Z maakt gebruik van microchips om de draadloze mogelijkheden te verbeteren en tegelijkertijd de kosten laag te houden. De B9Z kan 90 dagen worden gebruikt en is ideaal voor lange-afstandstransport," aldus Paddy Pan.

Frigga is een van de toonaangevende leveranciers van draadloze, realtime trackers voor de internationale koelketensector. Het bedrijf heeft in de afgelopen drie jaar tientallen verschillende realtime koelketen trackers ontworpen en geproduceerd. Frigga levert diensten over de hele wereld. Hun draadloze, realtime trackers zijn voorzien van thermometers, hygrometers, schoksensoren en lichtsensoren. Klanten kunnen hun producten 24/7 in realtime volgen via de Frigga cloud en mobiele app. Bovendien kunnen klanten alarmen instellen wanneer de temperatuur- of vochtigheidswaarden bepaalde limieten overschrijden. En de informatie wordt zowel lokaal als in de cloud opgeslagen, zodat er een veilige back-up is en er geen gegevens verloren gaan. Klanten kunnen de gegevens gebruiken om logistieke processen te visualiseren en de kosten van productverlies te beperken.

Frigga heeft meer dan 15 jaar ervaring in draadloze communicatietechnologie. "Onze klanten zijn wijdverspreid in grote steden over de hele wereld en in heel China. We hebben langdurige strategische samenwerkingsovereenkomsten met partners over de hele wereld. Samen stimuleren we ontwikkelingen in de sector. Ons team is momenteel op zoek naar meer retailers en distributiebedrijven, zodat we onze partnerschappen kunnen uitbreiden. Samen kunnen we realtime monitoring oplossingen verbeteren," besluit Paddy Pan.

Voor meer informatie:
Paddy Pan - CEO
Frigga
contact@dewav.com
www.friggatech.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven