Bonnysa lanceert guacamole met spirulina

Marktgegevens tonen aan dat de consument mede door corona een nieuwe weg heeft ingeslagen bij de aankoop van voedingsmiddelen. De nadruk ligt nu veelal op 100% verse en natuurlijke producten en ook de smaak speelt een essentiële rol in de keuze van de consument.

Deze trend vormde voor het Spaanse Bonnysa het uitgangspunt om een nieuwe productlijn te ontwikkelen met onder meer een recept dat spirulina bevat. Het gaat om een guacamole waaraan de gezonde voedingseigenschappen van spirulina zijn toegevoegd en die Bonnysa promoot onder het concept "geniet ervan om jezelf te verzorgen".

Spirulina is een alg die rijk is aan vitamines, mineralen, proteïnen en natuurlijke antioxidanten. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een superfood en recente onderzoeken wijzen uit dat spirulina het vet- en glucosemetabolisme verbetert en zo helpt bij het reguleren van het cholesterol- en suikergehalte in het lichaam. Het zou ook een gunstig effect hebben op het hart en het immuunsysteem, aangezien het een uitzonderlijk prebioticum is.

Het assortiment guacamoles van Bonnysa bestaat uit de originele verse guacamole, het recept van chef Gabriel Hernández, avocadospread en Vita+ guacamole met spirulina. Bonnysa is een van de bedrijven met het grootste assortiment guacamoles in Europa.

Het product zal verkrijgbaar zijn op Fruit Attraction bij de stand van Bonnysa (Hal 3, stand 3D01).

Voor meer informatie:
Bonnysa
www.bonnysa.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven