PepsiCo UK investeert in nieuwe machines in aardappelverwerkingsfabriek

PepsiCo UK heeft onlangs aangekondigd £24 mln (€28 mln) te gaan investeren in hun snackfabriek in Lincoln. De bedoeling is om de faciliteiten te verbeteren, tegemoet te komen aan de groeiende vraag van consumenten en de toekomst van het gebouw veilig te stellen. De investering houdt in dat de bestaande machines in de fabriek in het centrum van de stad worden vervangen door nieuwe apparatuur.

De investering volgt ook op de miljoeneninvesteringen van PepsiCo in de Walkers-fabrieken in Skelmersdale en Coventry voor de installatie van gespecialiseerde compacte verpakkingsmachines, waardoor de buitenverpakking van snacks in multipacks gemiddeld met 30% is verminderd. De nieuwe apparatuur in Lincoln zal helpen nog meer verpakkingen uit hun toeleveringsketen te verwijderen.

Nigel Beilby, site operations manager van PepsiCo's fabriek in Lincoln: "We hebben altijd een sterke band in de Midlands gehad en bieden werkgelegenheid aan bijna 2.000 mensen in de regio in onze fabrieken in Lincoln, Leicester en Coventry. Al tientallen jaren brengt onze Lincoln-fabriek de populaire Quavers-snacks naar consumenten in het hele land, en met deze ultramoderne technologie zijn we ervan overtuigd dat de fabriek ons land nog vele jaren van dienst zal zijn."

Bron: potatonewstoday.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven