Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LAVA - Leuven:

"Prijs bloemkool gehalveerd en lage notering voor de courgette"

Het pompoenenseizoen kent een goede start, de aantallen groeien gestaag. Rode, witte en groene kolen hebben zeer consumentvriendelijke prijzen, meldt Lava. De voorraden groeien door het betere septemberweer. Prijzen van paprika’s trekken eindelijk terug aan. Geel en groen liggen op hetzelfde prijsniveau, rood is de goedkoopste kleur. Koop lokale producten zolang het kan.

Stijgende aanvoer van courgettes naar het einde van het seizoen toe zorgen voor lage noteringen op de klok. De organisatie hoopt dat enkele acties in de supermarkten zorgen voor een heropleving. De warmere nachten zorgen voor een overzichtelijke aanvoer van bloemkolen, prijzen halveren in vergelijking met vorige week. Zeer ruime aanvoer van knolselder met groen aan voordelige tarieven.

Tomatenprijs in dezelfde lijn als vorige week.
De kleinere losse tomaten worden het duurst verkocht. Een licht dalende aanvoer in aubergines werd aan stabiele prijzen verkocht. De grotere sorteringen werden iets duurder betaald.

Voor meer informatie:
LAVA 
Tiensevest 136
3000 Leuven, België
+32 (0)15 50 42 50
info@lava.be 
www.lava.be 

Publicatiedatum: