Fotoreportage: Jubileum 20-jaar Primoris

Tholen -  Gisteravond werd feestelijk stilgestaan bij het twintigjarig bestaan van Primoris. Het gespecialiseerde laboratorium voor residu- en contaminantanalyses heeft door de jaren heen een sterke groei doorgemaakt. In 2001 werd het lab Primoris, wat toen nog Fytolab heette, opgericht. Het labo startte op het Technologiepark Zwijnaarde, als spin-off van de Universiteit Gent met zo'n twintig medewerkers. Nu, twintig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale groep met Primoris laboratoria over de hele wereld, het certificeringsbedrijf CKCert en het kenniscentrum Ciboris. 

Klik hier voor de fotoreportage van de avond


Lies Vanhee, Minister Hilde Crevits, Annick Saey en Paul Demyttenaere 

Verdrietig nieuws
Het feest werd overschaduwd door het plotselinge overlijden van de echtgenoot van Carine De Clerq, directeur van de Primoris Group. Hierdoor kon Carine de avond helaas niet bijwonen. Zij is vanaf de oprichting nauw betrokken geweest bij Primoris. Paul Demyttenaere benadrukte in zijn speech haar tomeloze inzet en toewijding. Paul vergeleek Primoris met een jongvolwassene van twintig jaar oud die zijn jeugddromen waarmaakt, zijn horizon verbreedt en met de verworven kennis en ervaring verdere groei garandeert. 


Voorzitter: Paul Demyttenaere 

Vlaams minister Hilde Crevits sprak haar lof en trots uit voor de innovatieve kracht van Primoris en de focus op duurzaamheid. 


Minister Hilde Crevits

Annick Saey van CKCert en Lies Vanhee van Primoris spraken daarna in de plaats van Carine over de toekomst van de groep. Lies kondigde aan dat Primoris gaat verhuizen naar een nieuwe site om de persistente groei van het bedrijf te kunnen faciliteren. Annick Saey sprak over de focus en noodzaak van digitalisering.


Chris De Pooter BelOrta, Maarten De Moor van Lava en Dominiek Keersebilck van Reo Veiling

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Benedict Gheys
Primoris
+32(0)9 330 10 10
benedict.gheys@primoris-lab.com 
www.primoris-lab.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven