Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reconstructie IJsselmondse Knoop start dit najaar

Aannemer KWS gaat in opdracht van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard de reconstructie van de IJsselmondse Knoop uitvoeren. Directeuren Gert-Jan Metselaar van de GRNR en Pieter Ahsman van KWS hebben deze week de realisatieovereen-komst hiervoor ondertekend. De reconstructie begint dit najaar en duurt anderhalf jaar.


Gert-Jan Metselaar van de GRNR en Pieter Ahsman van KWS bij de aankondiging van de werkzaamheden aan de IJsselmondse Knoop

Informatiemarkt op 16 september
Medewerkers van KWS zijn ook aanwezig bij de informatiemarkt mobiliteit en IJsselmondse Knoop die de GRNR samen met Dutch Fresh Port organiseert op 16 september. Tijdens de informatiemarkt kunnen belangstellenden één-op-één in gesprek met professionals van onder andere de GRNR en KWS over de (reconstructie van de) IJsselmondse Knoop, maar ook over de lopende mobiliteits-onderzoeken (sluipverkeer en mogelijke verkeersoplossingen) en leefbaarheid. Meer info hierover en de wijze van aanmelden vindt u op www.nieuwreijerwaard.eu

Reconstructie
Bij de reconstructie van de IJsselmondse Knoop wordt de Verbindingsweg aangesloten op de kruising met de Dierensteinweg en de IJsselmondse Randweg. De Verenambachtseweg krijgt een nieuwe kruising met de Verbindingsweg. De wegen worden voorzien van meer opstelstroken en tevens worden twee onderdoorgangen gemaakt voor het veilig kruisen van het fietsverkeer.

Publicatiedatum: