Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paddenstoelenpromotiediner Green Mushroom Farm

Ondanks de coronaperikelen en de vakantieperiode was er een onlangs een ontmoeting tussen relaties van Green Mushroom Farm. Handel, media, wetenschap en overheid genoten met elkaar van een spectaculair 5 gangen paddenstoelenmenu met het dessert met cantharellen als één van de hoogtepunten.



Verantwoordelijk voor dit zomerfeestje was Diego Jacobo, een Colombiaansesterren-kok die zijn sterren verdedigt in Madrid.
Ondersteund in keuken en bediening door het team van het ROC
Mondriaan Scholengemeenschap werden alle gasten op hun wenken bediend.

Namens de directie van Green Mushroom Farm presenteerde Kees de Jong devisie voor de komende jaren dat paddenstoelen, in de breedste zin van het woord, geen vleesvervangers zijn maar balansbrengers. "Diverse studies, wetenschappelijk onderbouwd, tonen aan dat naast een gezonde 'lifestyle', gezonde voeding voor het immuunsysteem steeds meer bekendheid krijgt. Paddenstoelen worden daarbij steeds belangrijker!"



Tevens was er tijdens het diner aandacht voor het boek 'Medicinale Paddenstoelen: Een nieuw perspectief op genezing' waarbij de schrijver, Peter van Ineveld, het één en ander nader toelichtte.

Klik hier voor de fotoreportage