Ondanks de coronaperikelen en de vakantieperiode was er een onlangs een ontmoeting tussen relaties van Green Mushroom Farm. Handel, media, wetenschap en overheid genoten met elkaar van een spectaculair 5 gangen paddenstoelenmenu met het dessert met cantharellen als één van de hoogtepunten.
Verantwoordelijk voor dit zomerfeestje was Diego Jacobo, een Colombiaansesterren-kok die zijn sterren verdedigt in Madrid.
Ondersteund in keuken en bediening door het team van het ROC
Mondriaan Scholengemeenschap werden alle gasten op hun wenken bediend.
Namens de directie van Green Mushroom Farm presenteerde Kees de Jong devisie voor de komende jaren dat paddenstoelen, in de breedste zin van het woord, geen vleesvervangers zijn maar balansbrengers. "Diverse studies, wetenschappelijk onderbouwd, tonen aan dat naast een gezonde 'lifestyle', gezonde voeding voor het immuunsysteem steeds meer bekendheid krijgt. Paddenstoelen worden daarbij steeds belangrijker!"
Tevens was er tijdens het diner aandacht voor het boek 'Medicinale Paddenstoelen: Een nieuw perspectief op genezing' waarbij de schrijver, Peter van Ineveld, het één en ander nader toelichtte.