Tasteful Selections introduceert 100% plasticvrije aardappelverpakking

Tasteful Selections® is verheugd de introductie aan te kondigen van haar nieuwe 100% plasticvrije, recyclebare en composteerbare verpakking.

"Deze nieuwe papieren verpakking met PaperLock technologie is een grote stap voorwaarts in duurzaam verpakken. Het biedt bescherming tegen licht en natuurlijke absorptiekenmerken die onze aardappelen beschermen en helpen plastic uit de afvalstroom te houden," aldus Tim Huffcutt. "Dit betekent dat klanten en consumenten erop kunnen vertrouwen dat wanneer ze onze aardappelen kopen, het product niet alleen langer meegaat, maar dat ze ook helpen om iets terug te geven aan het milieu."

De nieuwe verpakking zat er al lang aan te komen voor de Tasteful Selections lijn. "We hebben gewacht met het uitbrengen van de nieuwe verpakkingslijn totdat we het beste product voor onze klanten hadden," vertelt Huffcutt. Recente innovaties op het gebied van papierverpakking, vezelsterkte en flexibele materialen hebben de integriteit van de verpakking verbeterd en het artikel concurrerend gemaakt met plastic.

"Deze nieuwe verpakkingstechnologie geeft de consument meer macht om duurzaamheid in eigen hand te nemen," besluit Huffcutt.

Voor meer informatie:
Rachel Atkinson-Leach
RPE
+1 (800) 678 2789 602
www.rpespud.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven