Nieuwe Pina Slicer en Apple Juicer speciaal voor de retail

Het Spaanse Zummo heeft met de Pina Slicer en de Apple Juicer twee nieuwe machines klaar die de klant vers gesneden ananas en vers geperst appelsap bieden. Samen met een machine uit de Z40-reeks voor citrus creƫren ze een fris hoekje in de supermarkt. Het Valenciaanse bedrijf past zich eens te meer aan de behoeften van de consument aan.

De Pina Slicer van Zummo is ontwikkeld om het snijproces van verse ananas met het oog op een kant-en-klaar product te vereenvoudigen, klanten een innovatieve winkelervaring te bieden en hogere inkomsten voor het bedrijf te genereren.

Het enige wat de klant hoeft te doen is een ananas uitkiezen. De Pina Slicer snijdt de kroon af, verwijdert de schil en de kern en snijdt de ananas in schijfjes of blokjes. Er hier zijn slechts 15 seconden voor nodig.

De Apple Juicer van Zummo is speciaal ontwikkeld voor supermarkten. De consument krijgt op heel eenvoudige wijze appelsap van de hoogste kwaliteit en versheid.

Dankzij het gepatenteerde ontwerp met het Cold Press-systeem en het gebruiksgemak is deze machine de beste optie om appelen om te zetten in vers, kant-en-klaar sap. Bovendien haalt de machine het meeste sap uit de appelen en levert het daarbij de beste kwaliteit: vitamines, mineralen en vezels worden maximaal behouden.

De klant hoeft alleen maar de kraan open te draaien en de machine treedt in werking. Bovendien maakt de praktische flessenhouder het de consument gemakkelijk.

Voor meer informatie:
Zummo
zummo@zummo.es
zummocorp.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven