Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tot 1 februari 2022

CMA CGM besluit om alle verhogingen van spottarieven op te schorten

Sinds begin 2021 zijn de spottarieven voor containervervoer blijven stijgen als gevolg van de congestie in de havens en het grote onevenwicht tussen de vraag en de effectieve capaciteit van het maritieme containervervoer.

Hoewel deze marktgedreven tariefstijgingen naar verwachting de komende maanden zullen aanhouden, heeft de Franse rederij CMA CGM besloten om verdere verhogingen van de spotvrachttarieven op te schorten voor alle diensten die onder haar merken worden geƫxploiteerd (CMA CGM, CNC, Containerships, Mercosul, ANL, APL).

Dit besluit geldt voor de spotprijzen en wordt per direct van kracht tot 1 februari 2022.

CMA CGM investeert ook fors om haar dienstenaanbod te versterken. De rederij heeft de capaciteit van haar geƫxploiteerde vloot met 11% verhoogd sinds 31 december 2019, door de toevoeging van nieuwe schepen en de aankoop van tweedehands schepen. In de afgelopen 15 maanden heeft CMA CGM ook zijn containervloot uitgebreid met 780.000 TEU.

Met deze maatregelen wil CMA CGM zijn waardevolle relaties met klanten versterken en hen ondersteunen bij het navigeren door de moeilijke uitdagingen van de hedendaagse toeleveringsketen.

Voor meer informatie: cma-cgm.com

Publicatiedatum: