Tot 1 februari 2022

CMA CGM besluit om alle verhogingen van spottarieven op te schorten

Sinds begin 2021 zijn de spottarieven voor containervervoer blijven stijgen als gevolg van de congestie in de havens en het grote onevenwicht tussen de vraag en de effectieve capaciteit van het maritieme containervervoer.

Hoewel deze marktgedreven tariefstijgingen naar verwachting de komende maanden zullen aanhouden, heeft de Franse rederij CMA CGM besloten om verdere verhogingen van de spotvrachttarieven op te schorten voor alle diensten die onder haar merken worden geƫxploiteerd (CMA CGM, CNC, Containerships, Mercosul, ANL, APL).

Dit besluit geldt voor de spotprijzen en wordt per direct van kracht tot 1 februari 2022.

CMA CGM investeert ook fors om haar dienstenaanbod te versterken. De rederij heeft de capaciteit van haar geƫxploiteerde vloot met 11% verhoogd sinds 31 december 2019, door de toevoeging van nieuwe schepen en de aankoop van tweedehands schepen. In de afgelopen 15 maanden heeft CMA CGM ook zijn containervloot uitgebreid met 780.000 TEU.

Met deze maatregelen wil CMA CGM zijn waardevolle relaties met klanten versterken en hen ondersteunen bij het navigeren door de moeilijke uitdagingen van de hedendaagse toeleveringsketen.

Voor meer informatie: cma-cgm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven