Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadase discountketen No Frills gebruikt bananen als videogame controllers

De Canadese discountwinkelketen No Frills heeft de belangstelling voor de bescheiden Macintosh-computer nieuw leven ingeblazen door het "stokoude" Apple-apparaat zo aan te passen dat het invoer van bananen accepteert. No Frills heeft de onconventionele controller in gebruik genomen als een originele manier om te communiceren met het videospel No Frills Aisles of Glory: Legends of the Haul.

Jess Willis, creatief directeur bij John St, zei: "We hebben een aantal legendarische veranderingen aangebracht in het spel zelf, dus hadden we een legendarische manier nodig om het te spelen. En waarom zouden we, als merk dat leeft in de culturele tijdgeest, de Aisles of Glory-uitbreiding van dit jaar niet lanceren op een manier die trouw blijft aan het gamen met een controller die helemaal van ons is?"

Gamers die op zoek zijn naar een gezondere manier om te gamen, kunnen een set van drie bananen kopen met een aangepaste verpakking in 8-bit-stijl, evenals stickers om elk van de 'knoppen' te labelen en instructies over hoe de bananen bedraad moeten worden. Als bonus kunnen de controllers na het spelen worden geconsumeerd en zijn ze biologisch afbreekbaar.

Klik hier om de video te bekijken.

Bron: thedrum.com

Publicatiedatum: