Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horecagroente- en fruitspecialist PlanetProof gecertificeerd

Het keurmerk ‘On the way to PlanetProof’ is op dit moment één van de topkeurmerken voor voeding. Horeca groente- en fruitspecialist Heerkens Vers voldoet aan de strenge eisen en is inmiddels voor meer dan 80 verschillende onbewerkte producten PlanetProof gecertificeerd. “Hierdoor kunnen wij onze horecaklanten de keuze geven voor duurzamere producten”, aldus Gert-Jan Heerkens.

Heerkens Vers is al ruim 20 jaar leverancier in groente, fruit en specialties voor foodprofessionals in de horeca. Van eetcafés tot sterrenrestaurants en van snackbars tot bistro’s. “De afgelopen periode zijn we telers gaan selecteren op basis van PlanetProof certificering, hierdoor hebben we nu een mooi basisaanbod wat op korte termijn nog verder uitgebreid wordt.” 

Keurmerk On the way to PlanetProof
Producten met het keurmerk On the way to PlanetProof worden geteeld op duurzame wijze met aandacht voor natuur, klimaat én dier. De voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beoordeelt On the way to PlanetProof als topkeurmerk voor voeding.

Voor meer informatie:
Heerkens Groente en Fruit
+31 (0)412 611383
www.heerkensvers.nl

Publicatiedatum: