Piet Hoek, Hars & Hagebauer:

"Eerste China-pomelo's zijn toch een beetje als het eerste kievitsei"

Tholen - Vandaag komen bij Hars & Hagebauer de eerste Chinese pomelo’s van het seizoen 2021 binnen. "Het is natuurlijk een heel ander jaar dan 2020", aldus Piet Hoek.

"Door de absurde containerprijzen is het importeren van pomelo's een heel ander verhaal dan andere jaren. Maar, net als vorige jaren willen we ook dit jaar weer een primeur hebben. Het importeren van de eerste containers is toch wel een beetje als het eerste kievitsei. Het is symbolisch, maar belangrijk voor je imago."

"We presenteren ons als Hars & Hagebauer naast een aantal andere producten ook als pomelo-specialist. Ondanks dat we veel minder zullen ontvangen, willen we een aantal vaste klanten toch bedienen. Voor de vrije markt zijn wekelijks beperkte aantallen beschikbaar." Hars & Hagebauer voert de pomelo's voor het eerst in het eigen merk Carolien, vernoemd naar de dochter van Piet.

En waar het met die containerprijzen naar toe gaat? "Wie het weet, mag het zeggen" besluit Piet. "Voorlopig zijn de containers die de komende weken binnenkomen alleen maar duurder geworden. De containerprijzen lopen nog steeds op."

Voor meer informatie:
Piet Hoek
Hars & Hagebauer BV
Selderijweg 90F
2988 DG Ridderkerk
+31 180 745102
trade@harshagebauer.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven