De paprikawereld is volop in ontwikkeling, van de introductie van zoete puntpaprika tot de toegenomen verwachtingen van consumenten. Kwaliteit van paprika staat dan ook volop in de schijnwerpers. Met onze keuzes maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de keten heeft invloed op de kwaliteit van paprika en heeft zijn eigen uitdagingen en kansen. Daarom organiseert Normec Foodcare op 16 september een mini-symposium over de kwaliteit van paprika.
Voor Wie?
- Kwaliteitsmanagers en keurmeesters
- Category managers en inkopers
- Telers
Wat komt aan bod?
- Historie
- Teelt
- Ziekten en Gebreken
- Kwaliteitsstandaarden
- Kwaliteit in de Supermarkt
- Consument
- Toekomst
Presentatie:
- Adriaan Vermunt (Groen Agro Control)
- Peter van der Veeken (Normec Foodcare)
- Karin Gorree (Normec Foodcare)
- Jelger de Vriend (Normec Foodcare)
Wanneer
Donderdag 16 september 15:00 – 16:30 uur (CET)
Locatie
Online
Kosten Deelname
Gratis