Mini-symposium over kwaliteit paprika's

De paprikawereld is volop in ontwikkeling, van de introductie van zoete puntpaprika tot de toegenomen verwachtingen van consumenten. Kwaliteit van paprika staat dan ook volop in de schijnwerpers. Met onze keuzes maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de keten heeft invloed op de kwaliteit van paprika en heeft zijn eigen uitdagingen en kansen. Daarom organiseert Normec Foodcare op 16 september een mini-symposium over de kwaliteit van paprika.



Voor Wie?

  • Kwaliteitsmanagers en keurmeesters
  • Category managers en inkopers
  • Telers

Wat komt aan bod?

  • Historie
  • Teelt
  • Ziekten en Gebreken
  • Kwaliteitsstandaarden
  • Kwaliteit in de Supermarkt
  • Consument
  • Toekomst

Presentatie:

  • Adriaan Vermunt (Groen Agro Control)
  • Peter van der Veeken (Normec Foodcare)
  • Karin Gorree (Normec Foodcare)
  • Jelger de Vriend (Normec Foodcare)

Wanneer
Donderdag 16 september 15:00 – 16:30 uur (CET)

Locatie
Online

Kosten Deelname
Gratis

Aanmelden kan via deze link.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven