Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duizend Nederlanders ontvangen een kratje vol kleur

Deze week verspreidt de organisatie van de 'Geef kleur door' campagne 1.000 kratjes vol kleur en gezondheid door heel Nederland. De ontvangers worden in het zonnetje gezet door familie, vrienden of collega's met een kratje vol verse groenten en fruit. Of het nu een stimulans is voor een gezonde leefstijl, een bedankje of een steuntje in de rug, alle nominaties hebben hun eigen redenen die de verrassing extra speciaal maakt. Met de campagne 'Geef kleur door' roept de organisatie Nederland op om elkaar vaker groenten en fruit te geven. Dat steunt elkaar om gezond(er) en duurzaam te eten.


Foto: NAGF

Wethouder Harry Rotgans is een van de genomineerden. Hij heeft zich in de gemeente Purmerend ingezet voor het project Baby Groentetas waarmee de allerjongsten kennis kunnen maken met groenten en fruit. "In Purmerend proberen we met het Baby Groentetas project kinderen al van jongs af aan kennis te laten maken met groenten en fruit. Meermaals aanbieden van verschillende soorten groenten blijkt ontzettend goed te werken! Groenten eten is belangrijk om gezond door het leven te gaan en daarmee gezond oud te worden", zegt wethouder Harry Rotgans.


Bron: NAGF

Bron: NAGF

Publicatiedatum: