Zuid-Afrikaanse Westfalia Fruit ontvangt CO2-certificering

Carbon Trust is een conglomeraat van deskundigen op het gebied van klimaatverandering. In overleg met deze organisatie heeft Westaflia Fruit de beste praktijken op het gebied van CO2-uitstoot geïmplementeerd. Het bedrijf heeft de Carbon Measured-certficering van het Carbon Trust ontvangen voor de Zuid-Afrikaanse avocado's die zij op de Britse markt afzet, evenals voor producten op basis van avocado die zij in Zuid-Afrika afzet. 

Bij Westfalia Fruit komt het duurzaamheidsaspect terug in alle aspecten van de waardeketen. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar manieren van werken die bijdragen aan het behoud van de planeet. In een wereld waarin klimaatverandering, milieuschade en
-verontreiniging serieuze bedreigingen vormen voor het voortbestaan van de mens, blijft Westfalia Fruit haar milieuprestaties binnen de gehele keten verbeteren. 

"Ons doel is om onze milieubeloften integraal onderdeel te maken van onze dagelijkse activiteiten," zegt Jonathan Sutton van Westfalia Fruit. "We zijn actief op zoek naar manieren waarop we onze milieuprestaties steeds weer kunnen verbeteren. Het reduceren van onze CO2-emissies is hierbij één van onze voornaamste doelstellingen."

Bron: agribook.co.za


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven