Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Strategische samenwerking in traysealer business

Multivac en Italianpack gaan samenwerken

Multivac heeft een samenwerkingsbijeenkomst met verpakkingsmachineproducent Italianpack gesloten en breidt daarmee haar productportfolio in de categorie traysealers uit. Multivac heeft een koopoptie op 25,1% van de aandelen in Italianpack met een looptijd van drie jaar.

Met deze samenwerking zet Multivac een strategisch belangrijke stap ter aanvulling van haar portfolio in de categorie traysealers. Italianpack, in 1988 in het Italiaanse Como opgericht, is een groeiende producent van traysealers met een hoge kwaliteits- en prestatiestandaard, die haar producten wereldwijd direct en via een handelarennetwerk distribueert. Het bedrijf heeft circa 70 medewerkers in dienst en behaalde in 2020 een omzet van 13,7 miljoen euro.

"Italianpack is sinds vele jaren succesvol op de markt. We verheugen ons op de samenwerking in de categorie traysealers en we hopen onze sterke kanten optimaal te kunnen benutten ten behoeve van onze klanten," verklaren Christian Traumann, directeur van Multivac en Tomaso Petrini, CEO van Italianpack.

In het kader van de samenwerking wil men ermee beginnen de kleinere modelseries van de traysealers van Italianpack via het wereldwijde distributie- en servicenetwerk van Multivac te distribueren. Met haar meer dan 85 dochtermaatschappijen en de marktafdekking van 165 landen kan Multivac eraan bijdragen de traysealers van Italianpack wereldwijd succesvol te verkopen. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat ze daarmee een nog betere partner voor hun bestaande klanten kunnen zijn.

Over Multivac
Multivac is een van de grootste leveranciers ter wereld van verpakkingsoplossingen voor alle soorten levensmiddelen, biowetenschappelijke producten, producten voor de gezondheidszorg en industriële goederen. Het Multivac-portfolio voldoet aan bijna alle eisen van processors wat betreft ontwerp van de verpakking, prestaties en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Het omvat verschillende verpakkingstechnologieën, alsmede automatiseringsoplossingen, etiketterings- en kwaliteitscontrole-systemen.

De Multivac group telt wereldwijd circa 6.700 medewerkers. Op de hoofdvestiging in Wolfertschwenden werken circa 2.300 medewerkers. Met meer dan 85 dochtermaatschappijen is het bedrijf op alle continenten vertegenwoordigd. Meer dan 1.000 adviseurs en servicetechnici van over de hele wereld stellen hun kennis en ervaring in dienst van de klant en zorgen voor een maximale beschikbaarheid van alle geïnstalleerde Multivac machines.

Voor meer informatie:
Tanja Nickels
MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG
Bahnhofstr. 4
D-87787 Wolfertschwenden, Duitsland
+49 (0)8334 601 1544
tanja.nickels@multivac.de 
www.multivac.com 

Publicatiedatum: